Bedrijfskleding

Identico helpt uw medewerkers te beschermen en tegelijkertijd uw naamsbekendheid te vergroten. Wij zijn in staat om uw kledingwensen te vertalen naar de juiste invulling van standaard basiskleding tot design. Geheel af te stemmen op uw (nieuwe) imago en uiteraard overeenkomstig de veiligheidsnormen.

Aangezien bedrijfskleding vaak de hele week wordt gedragen, leveren wij naast zware werkkleding ook werkkleding die zowel functioneel als modieus is. Door onze connecties met vooraanstaande producenten op dit gebied zijn de mogelijkheden zeer divers. Gekoppeld aan onze service en aftersales komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Identico levert voor diverse beroepsgroepen alle soorten broeken, overalls, bodybroeken, jacks, parka's , thermo ondergoed, werkschoenen en -laarzen en accessoires.  Neem contact met ons op voor meer informatie. De onderstaande folders geven een indruk van de mogelijkheden of kijk op onze webshop voor zorgkleding:

Folder Hydrowear

Folder ProJob

Folder Blaklader

Glow In The Dark

Nieuw in het assortiment van Identico: Glow In The Dark High Visibility veiligheidskleding.

Veiligheidskleding met opvallende zichtbaarheid ook als er geen omgevingslicht aanwezig is.

Bekijk de korte video hieronder en neem contact op met Identico voor meer informatie!

 

PBM's

Een specifiek onderdeel van bedrijfskleding is alles rondom persoonlijke veiligheid.

Identico Bedrijfskleding levert alle benodigde PBM's zoals veiligheidskleding, veiligheidshelmen, veiligheidsschoenen, veiligheidshandschoenen, veiligheidsbrillen en gehoorbescherming. Ook als uw medewerkers onder speciale omstandigheden moeten werken bent u bij Identico aan het juiste adres. Uiteraard biedt Identico de mogelijkheid om de veiligheidskleding te voorzien van uw bedrijfslogo.

Meer weten? Neem direct contract met ons op!

Reacties gesloten